torsdag 30 oktober 2008

Det blev en sen kväll på IKEA

Äntligen... vill jag först säga! Äntligen kan vi lägga det här med köket bakom oss, det har varit många turer och en hel del offerter. I kväll gjorde vi en beställning på ett IKEA-kök och vi är såååå nöjda =)
Det underlättade verkligen att vi redan hade våra tidigare ritningar, vi visste ju redan hur det skulle se ut!

Men nu när vi lägger köket bakom oss kommer nästa svåra beslut...trappan!

Det tog ju sin lilla tid att planera köket i minsta detalj , så jag hade bara 30 minuter på mig innan stängningsdags att stoppa prylar i vagnen. Så jag susade i väg och lyckades varje fall täcka botten av kundvagnen ;)



Jag köpte fatet med lite stenar till. Stenarna med våra namn på har vi sparat sen bröllopet (bordsplaceringen) Fint och personligt!


Två snygga ljusstakar


Emma fick en väggklocka. Jag tycker att den både är snygg och enkel för en tjej som håller på att lära sig klockan.


Färgglad burkserié


Min nya superläckra fruktskål IKEA Stockholm

2 kommentarer:

Majsan sa...

Många fina saker ni fick med er hem från IKEA =)
Jag kikade just på dom ljusstakarna idag. De fanns med i bladet som vi fick från IKEA. Burkarna tror jag också att jag har sett nånstans förut ;)
Ha en fin helg!

Lotta sa...

Hej
Hittade dig när jag sökte efter kärlnystan på nätet, eftersom min pojke har fått ett på halsen.Ville bara fråga om det var aktuellt att ta bort det under andra former än narkos? Till mig har de sagt att det bara tas bort med lokalbedövning, och det funkar inte alls för oss. Känns hopplöst just nu och vet inte hur jag ska gå vidare meddet här.
Mvh Lotta